sâmbătă, 6 octombrie 2012

Alimente nemuritoare



1. Miere



Miere durează o perioadă nedeterminată. Poate schimba culoarea și textura (sau chiar cristaliza), dar rămâne în condiții de siguranță pentru consum și delicioase! Dacă sunteți îngrijorat de forma cristalină, puneți pur și simplu recipient deschis în apă caldă pentru a dizolva cristalele.

2. Zahăr



Provocarea cu zahăr este să-l păstrați proaspete, dar nu-l împiedica să devină la fel de tare ca piatra. Zahăr nu strica niciodata de ce să nu conducă la creșterea bacteriene (așa, de asemenea, gemuri și dulciuri care conțin cantități mari de zahăr păstrate prea mult timp atunci când sunt depozitate în borcane bine sigilate). Asigurați-vă că stocați numai de zahăr într-un container etanș pentru a-reține umezeala sau bug-uri la distanță, și ... dormi liniștit. Vei avea de zahăr dulce pentru totdeauna!

3. Orez



Chiar dacă pungă sau cutie în care să stocați orez prezinta ... murdar, acoperit cu un strat gros de praf din polykairia produs în interiorul casetei va fi proaspete ca si cum tocmai ai cumpărat.Acest lucru este valabil pentru orez alb și sălbatic, Arborio, iasomie și Basmati, dar nu și pentru orezul brun. Întoarceți-vă, apoi, capacul nu se bug-uri și nu-ți face griji. Orez ta nu va strica.

4. Spirite puternice



Nu este nevoie să se grăbească și să termin sticla mare de rom de la tine ... 18 în ziua dulap!Spiritele rămân neschimbate în timp, atâta timp cât acesta se încălzește la soare sau de orice sursă de căldură. Dacă pui bauturile într-un dulap întunecat chiar și atunci poți cadou pentru nepoții dumneavoastră despre venirea lor de partid vârstă! Spiritele au mai mulți ani ar putea pierde o parte din aroma lor, dar ... nu veti intelege chiar. Pentru sănătatea ta!

5. Faina de porumb



Pentru a păstra porumb ... nemuritoare-cum ar fi bunicii noștri a făcut în timpul dificile de ori-asigurați-vă că acesta este uscat, ermetic închise, într-un loc răcoros (pe rafturile inferioare ale frigider, de exemplu). Chiar daca va petreceti un an de când am cumpărat făină, veți găsi proaspăt în cutie atunci când (și unde) pe care doriți să utilizați ...

6. Distilată oțet alb



Puteți achiziționa în condiții de siguranță o sticlă mare de oțet alb, fara sa se gandeasca ca va strica înainte de a mânca și de banii merge la deșeuri. Păstrați-l în conformitate cu instrucțiunile de pe sticla si vei perfectiona mereu un "aliat" pentru pansamente, marinate sau chiar curatenia casei tale!

7. Pur extract de vanilie



Extract de vanilie pură, deoarece implică alcoolul va rămâne în stare proaspătă și aromată pentru atâta timp cât aveți în dulapul dumneavoastră. Imitațiile de distilat sunt cu siguranță viață la fel de lungă. Deci, atunci, când te găsești în fața raft supermarket, nu ezitati sa dea o bani puțini mai mult pentru extract de vanilie autentice. Va avea o durată de viață de ...

8. Sare



Sare de masă, sare cușer american și sare de mare sunt perene ... într-adevăr! Va rămâne pentru totdeauna proaspăt și savura mâncarea, chiar dacă le-ați cumpărat în urmă cu mulți ani mulți.

Sursa: jenny.gr

Niciun comentariu:

SCHIMBAREA VIZAVI DE ANOTIMPURI Omul inainte de a se intoarte la Dumnezeu Este ca un pom in iarna. Este uscat, neroditor si ai spune ca este...