marți, 3 septembrie 2013

Scrisoare catre fiul meu


Fiule esti comoara cea mai de pret pe care o am pe acest pamant. Te-am adus pe lume cu mare dificultate, chiar cu pretul vietii si te iubesc ca lumina ochilor mei. Am incercat sa-ti sadesc in caracter principii solide care sa-ti ajute in viata, dar undeva am dat gres. Am vrut ca atunci cand vei fi mare sa poti sa iei viata in piept si sa poti strabate greutatile ei cu intelepciune pentru a fi fericit. Am incercat sa-ti sadesc dragostea in inima, pentru tot ce-i frumos si sa te indrum pe cel mai drept, corec si adevarat drum pentru a trai frumos in mijlocul acestei lumi stricate. Este adevarat ca de multe ori nu ai inteles mijlocul prin care te-am dus la aceste valori, dar odata, cand vei avea si tu copii vei intelege. Am pus tot ce-am avut mai bun in cresterea ta, in educatia ta si m-a durut enorm atunci cand tu nu ai apreciat, ba chiar ai nesocotit dediacrea mea. Dar nu-i nimic, tu esti fiul meu darg si am trecut peste asta. De cate ori ai fost bolnav as fi vrut sa-ti iau durerea si sa sufar eu in locul tau, dar atitudinea ta, respingerea ta imi taia inimia in mii de bucatele. Nu ti-am inteles niciodata dispretul si indiferenta cu care ma tartai cate-o data, mai ales ca eu te-am crescut cu dargoste cu sacrificiu ..... ma intreb si azi unde am gresit?
Am muncit pe branci ca tie sa nu-ti lipseasca nimic, sa te pot trimite la cele mai bune scolii. Desi poate ca nu am putut face asa de mult cum ti-ai dorit-o tu, sa sti ca am facut tot ce am putut si cu toata dargostea. Vreau sa sti ca nu imi datorezi nimic, daca as vrea o rasplata, pot spune ca deja am primit-o prin faptul ca imi spui mama.
 Astazi nu mai sunt langa tine, dar sa sti dragul meu fiu ca inima mea tot te mai iubeste pentru ca o dargoste de mama este asemenea dragostei lui Dumnezeu. Daca timpul iti va sensibiliza inima si daca regretul va veni in inima ta sa sti ca eu te-am iertat deja pentru toate si ca daca vrei sa fi convins ca tot ce spun este adevatat va trebui sa te lupti ca atunci cand drumul tau pe acest pamant se va sfarsi, sa fi cu mine. Va trebui sa pornesti pe Calea pe care am umblat si eu, adica sa te pocaiesti. Dumnezeu sa te binecuvinteze si mai ales sa te mantuiasaca fiul meu drag.
                                                                                          Mama ta

Niciun comentariu:

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...