sâmbătă, 7 aprilie 2012

scorţişoară rola oraşDacă aţi fost azi pe Facebook, atunci ai şti am făcut sub formă de rulouri de scortisoara. Om, ele sunt bune. Prea bine. Eu folosesc reteta faimoasa PW, care este disponibil pe site-ul ei aici sau din cartea ei. Trebuie să spun că face aceste termene de-al doilea a fost atât de mult mai uşor şi mai rapid decât prima dată şi am luat o fotografie de fiecare pas în bucătărie noua mea (a fost cu siguranţă o experienţă minunată de copt), şi a pus nişte sfaturi utile! 
it doesn't take long to eat them

In primul rand, pentru a primi toate ingredientele afara si gata. Pick up unele tăvi Grătar / alfoil pentru a coace sub formă de rulouri dvs. inch Aceasta face mai uşor pentru a stoca în congelator şi da. Da, am folosi produse de homebrand aici. N-am dat seama cât de multe, până când am uitat la aceasta poza.

ingredients at the ready

Găsiţi cratita mai mare dumneavoastră. Am avut la secţiuni de arie de două ori atunci când am făcut prima dată sub formă de rulouri, dar de data aceasta în jurul valorii de mers pan cea mai mare meu şi a făcut tot de amestecare mea în ea şi dovedi prea.

yeast on the milk

after 8 cups of flour

Am luat ceva timp pentru a admira dale mele de metrou. Eu voi fi cu siguranta pune aceste plăci exacte în bucătăria mea viitoare. Eu doar le ador.

on the stove

1 hour rising

Goliţi afară şi stergeti un spaţiu mare în timp ce aluatul dumneavoastră se dovedeşte a fi. Acest lucru este în cazul în care aceasta a fost mult mai usor folosind insula mea.

rolled out ready to go



topi un stick de 250 g de unt inainte de a ajunge dvs. de aluat pentru a-l rostogolească. Aceasta înseamnă doar o dată aluatul este gata, unt dvs., scorţişoară şi zahăr sunt gata să meargă.
 

butter it up

Eu folosesc doar de zahăr sub formă de rulouri regulat mele si au fost mari.Reteta nu se specifica de zahăr pudră sau regulat, aşa că am Sunt fericit cu rezultatul meu final.
cinnamon and sugar

a obţine nişte prosoape curate de ceai pentru a acoperi peste rulouri de dvs. atunci când ele sunt în tăvi aşa cum se va dovedi pentru inca 20 de minute, în tăvile lor, în timp ce cuptorul preheats.

rolls before proving

pentru a face glazură va nevoie de 5 cesti de zahăr pudră. Am făcut propria mea în Thermomix, dar fă-o în 3 loturi, deoarece este o mulţime de zahăr în castron şi vasul începe să se încălzească dacă luaţi prea mult timp pe mare viteză. Am plecat din cafeaua de azi, fără măcar să observe astfel încât nu simt că este esenţial. Nu am facut reteta in Thermomix deoarece cantităţile sunt atât de mare şi am ştiut că nu s-ar potrivi, dar nu este nimic de oprire tu de la reducerea tuturor cantităţilor.
mmmm warm cinnamonn rolls

Acum am terminat cu peste 60 de role de la 6 tăvi. Aceasta este o mulţime de scorţişoară role. Am mancat 2 tăvi de astăzi. Ce? Eşti ma judeca? Nu judeca atunci când vine vorba de scorţişoară role. Există 6 din noi şi 1 în creştere în burta mea. I-am dat, de asemenea, o tava de la un prieten pe stradă şi mi-a venit 3 în congelator mea.

6 trays in total

Acum, pentru a le îngheţa le-am copt, glazura le, lăsaţi-le să se răcească timp de 20 de la 30 de minute, se acoperă bine in folie de aluminiu şi pop într-o pungă de cumpărături de plastic şi de îngheţ. Ei stiva de până frumos în congelator şi să facă cel mai bun ceai mic dejun, brunch sau după-amiază. Veţi fi, de asemenea, cel mai bun clienţilor vreodată dacă te duci la casa armat cuiva cu acestea. Pune-le in cuptor prietenul tău şi aşteptaţi pentru complimente.

my best trays

Eu stiu reteta arata ca o mulţime de muncă, dar, dacă aveţi o zi acasa, ei sunt într-adevăr merită. Am copt acestea înconjurat de cele mai multe dintre mobilierul nostru ca podelele noastre sunt noi, merg în jos şi am avut o comercianţi câteva aici, asa ca a fost o modalitate foarte bună de a bate de zgomot şi haos. Şi am folosit doar peste 1 stick de unt de astăzi, şi cred că intinde pe 60 de role este ok. Dar nu fac aceste daca esti pe o dieta, nu veţi fi niciodată în măsură să oprească la un .......... sau două.

SUPER negrese bogate in ciocolata

200g ciocolata 70% închis, rupt în bucăţi
100 g unt, tocata
1 cană de zahăr pudră
2 oua, uşor bătute
1tsp vanilie
2/3 ceasca SR făină

Topeşte la foc mic, cu unt, amestecand ocazional. Locul în bol şi se lasă să se răcească 5 minute sau cam asa ceva. Adăugaţi în zahăr, vanilie, ouă şi, în sfârşitfăină cernută dumneavoastră. Acum, la acest moment, dacă doriţi să adăugaţinişte nuci (nuci pecan sau nuci tocate sunt delicioase), atunci acum estemomentul. Se toarnă în tavă căptuşită pătrat şi se coace timp de aproximativ 25 de minute în cuptorul cu 180 grade. Doriţi ca marginile să fie crocant şi un cuţitiese curat. Se lasă să se odihnească în staniu aproximativ 5-10 minute şi apoi ridicaţi de hârtie, felie şi bucuraţi-vă.

Şi El a murit pentru toţi, pentru ca cei ce trăiesc să nu mai trăiască pentru ei înşişi, ci pentru Cel ce a murit şi a înviat pentru ei.

Am tot privit spre altii si le-am analizat trairea .... oare eu cum traiesc?

Stau cam rau cu daruirea .... dar, stati asa, imi place sa primesc.
Sunt un pic prea critica si transanta cu cei din judul meu .... dar sunt blanda cu mine.
Nu sunt prea atenta la neviole celorlalti .... dar pe ale mele le-mplinesc cu desavarsire.
Nu-mi prea place sa ma rog pentru alti ... dar ma rog cu toata insufletirea pentru mine, casa mea si ce-ia al meu.
.....
Si lista poate continuua, dar nu vreau sa ma innegresc asa de tare in ochii vostri ... oricum ma stie Dumnezeu :)
Ce pot sa deduc de aici este ca EUL meu traieste... si inca traieste bine. Ma intreb daca as putea muri pentru cineva. E o dilema pentru mine dar cu siguranta as muri de ciuda daca cineva s-ar atinge de EUL meu.
M-am dus cu gandul la Cruce si m-am rusinat de starea mea. Domnul Isus in ciuda durerii pana la agonie, durere care in mod obisnuite te determina sa nu mai vezi nimic in jurul tau, Isus cantinua sa se gandeasca la binele celorlalti. S-a gandit la viitorul Mariei, mama Lui, iar cumplitele dureri nu i-au putut bloca simpatia adâncă şi grija pentru oameni şi spiritul de observaţie a nevoilor celorlalţi. A dat asigurarea salvării tâlharului pocăit ce era răstignit lângă El, întărind credinţa acestui om si s-a rugat pentru cei ce-i faceau rau. O pacatoasa de mine, ce putin seamn cu Salvatorul meu. Imi plec genunchii inaintea Lui si-mi cer iertare. Vin la cruce Ta, acolo unde se rupe lanţul egoismului; acolo unde se produce vindecarea! Isus a murit ca sa fim izbaviti de o viata robita de poftele eului. El a fost rastignit ca fim umpluti de Duhul Lui- Duhul iubirii dace se jertfeste! Doar in fata crucii, în fata altruismului pur, ne cuprinde rusinea cand ne gandim la egoismul nostru stramt, la mandria şi aroganta noastră. Ne prabusim la pămant vazand cat de hidosi si egoisti suntem si cum ne-am irosit viaţa slujind eului, intristand un Dumnezeu al iubirii si chinuindu-L pe Isus cel drag.

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...