sâmbătă, 7 aprilie 2012

SUPER negrese bogate in ciocolata

200g ciocolata 70% închis, rupt în bucăţi
100 g unt, tocata
1 cană de zahăr pudră
2 oua, uşor bătute
1tsp vanilie
2/3 ceasca SR făină

Topeşte la foc mic, cu unt, amestecand ocazional. Locul în bol şi se lasă să se răcească 5 minute sau cam asa ceva. Adăugaţi în zahăr, vanilie, ouă şi, în sfârşitfăină cernută dumneavoastră. Acum, la acest moment, dacă doriţi să adăugaţinişte nuci (nuci pecan sau nuci tocate sunt delicioase), atunci acum estemomentul. Se toarnă în tavă căptuşită pătrat şi se coace timp de aproximativ 25 de minute în cuptorul cu 180 grade. Doriţi ca marginile să fie crocant şi un cuţitiese curat. Se lasă să se odihnească în staniu aproximativ 5-10 minute şi apoi ridicaţi de hârtie, felie şi bucuraţi-vă.

Niciun comentariu:

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...