luni, 16 ianuarie 2012

DOMNUL nu intirzie in implinirea fagaduintei LUI ,cum cred unii; ci are o indelunga rabdare pentru voi si doreste ca nici unul sa nu piara,ci toti sa vina la pocainta...2 Petru 3-9.



In Hydepark, din Londra, un orator voia sa dovedeasca celor prezenti acolo ca nu exista DUMNEZEU. Pentru aceasta s-a folosit de aceeasi stratagema care s-au mai folosit si altii inaintea lui. Voltaire si apoi mai tirziu Mussolini. El si-a scos ceasul din buzunar si a exclamat: "Il provoc pe DUMNEZEU, daca exista, sa ma omoare cu fulgerul SAU in decurs de doua minute! Dupa ce a trecut timpul si-a pus cu un zimbet multumit ceasul din nou in buzunar si a vrut sa spuna triumfator:
Dupa cum vedeti....Dar in clipa aceea o doamna in virsta si-a ridicat umbrela si a spus ca vrea sa-i puna o intrebare vorbitorului. -Aveti copii?-il intreba doamna pe vorbitor. -Da, am trei copii, doi de sase si unul de patru ani -raspunde el mindru. Daca unul din acesti copii ar veni la dumneata cu un cutit in mina si ti-ar zice:Tata omoara-ma, ai face acest lucru? -V-ati pierdut mintile? -replica omul. Tin prea mult la ei ca sa fac asa ceva! La care doamna ii raspunde: -Vedeti, de aceea va mai aflati aici, pentruca DUMNEZEU va iubeste prea mult! Si pe tine te iubeste DOMNUL, chiar daca nu-L recunosti!
In cartea Eclesiastru capitolul 8-11 spune: Pentruca nu se aduce repede la indeplinire hotarirea data impotriva faptelor rele,de aceea este plina inima fiilor oamenilor de dorinta sa faca rau.Psalmul 53-1A Nebunul zice in inima lui:Nu este DUMNEZEU!Iov de partea lui zice:Ce nadejde-i mai ramine celui nelegiuit;cind ii taie DUMNEZEU firul vietii,cind ii ia sufletul?  (Cazul lui Ceausescu). Ii asculta DUMNEZEU strigatele, cind vine strimtorarea peste el? Este CEL ATOTPUTERNIC desfatarea lui? Inalta el tot timpul rugaciuni lui DUMNEZEU? DUMNEZEU vrea sa aiba mila de toti, dar daca persisti in nebunie EL te lasa in voia mintii tale blestemate sa faci ce vrei ca sa te poata pedepsi exemplar. Vina-ti in fire!

Niciun comentariu:

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...