sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Cel ce se lauda sa se laude ca are pricepere si ca MA cunoaste,ca stie ca EU sint DOMNUL,care fac mila,judecata si dreptate pe pamint.Ieremia 9-24.

Un rege din Persia a intrebat odata pe trei dintre cei mai mari intelepti din tara sa: -Care este cea mai mare nenorocire peste oameni?
Cel dintii a raspuns: -Batrinetea insotita de neputintele trupului si de slabiciunea mintii, de saracie si de boli care apar la batrinete este cea mai mare nenorocire.
Cel de-al doilea a raspuns: -Sa fii sarac si fara nadejde de-a scapa de saracie, sa fii bolnav si pe deasupra nerabdator este si mai rau. Nerabdarea este cel mai rau lucru.
Cel de-al treilea a zis: -Ceea ce este mai de temut este sa ai moartea in fata si sa stii ca ti-ai risipit viata fara sa ai credinta datatoare de viata vesnica. Iata cea mai mare dintre toate nenorocirile! Regele a considerat raspunsul celui de-al treilea ca fiind cel mai bun si a dat porunca sa fie rasplatit pentru acel raspuns intelept.
Si viata vesnica este aceasta: Sa TE cunoasca pe TINE, singurul DUMNEZEU adevarat si pe ISUS CHRISTOS, pe care L-ai trimis TU. Ioan 17-3.
Aceasta este ca si formula chimica a apei: H2O. De ce oamenii o complica invatind altceva nu inteleg? Mintuirea este simpla si in exclusivitate prin credinta. Cunoastem noi care este cea mai mare tinta a vietii noastre? "VIATA VESNICA PE CARE NE-A DARUIT-O DUMNEZEU IN FIUL SAU". Anii nostri trec cu o repeziciune uimitoare.
Zicem noi! Dar parca suna mai bine daca spunem: .... noi ne trecem. Si intr-o zi vom vedea ca am risipit toata viata traind-o in pacat si toate posibilitatile de a cunoaste pe CEL care ESTE VIATA. Atunci v-a fi prea tirziu. Astazi este ziua mintuirii! Caci DUMNEZEU zice: La vremea potrivita te-am ascultat,in ziua mintuirii,te-am ajutat. Iata ca "ACUM" este vremea potrivita, iata ca "ACUM" este ziua mintuirii. 2 Corinteni 6-2.
La DUMNEZEU nu este "MIINE" ci "ASTAZI si ACUM".
  ACUMA-I VREMEA TA! MIINE, cine stie!

Frica naşte frică, credinţa în bine zămisleşte binele

Astrologia este un “suport” care permite Satanei să acţioneze prin influenţa indivizilor. Bărbatul sau femeia care citeşte un horoscop nefast va fi influenţat negativ. Frica naşte frică, credinţa în bine zămisleşte binele. Prea mulţi oameni cred că astrologia are o bază ştiinţifică reală. Să nu confundăm astrologia cu astronomia. Prezicerea viitorului cu ajutorul astrelor nu are nici o bază ştiinţifică. De o mie de ani se prezice sfârşitul lumii; un anunţ din anul 1962, prevestea sfarsitul lumii, jumătate din locuitorii Indiei nu au dormit toată noaptea în aşteptarea catastrofei.

Într-o zi, un astrolog vizita o veche cunostinta care intre timp devenise crestina. Doamna era foarte supărată, un verişor al ei fiind foarte bolnav de cancer. Şi ea a zis către astrolog:
— Credeţi că Isus l-ar putea vindeca? Eu personal cred în lucrul acesta.
— Şi eu, răspunse musafirul.
Atunci femeia i-a cerut să se roage împreună pentru bolnav. Mai târziu au aflat că verişorul s-a tămăduit pe dată. Astrologul acesta, un om foarte cunoscut, L-a căutat pe Dumnezeu, însă nu a vrut să se debaraseze niciodată de cărţile şi de legăturile sale. Astfel, el a iubit mai mult moartea decât viaţa şi a rămas încătuşat de Diavolul.
Cristos este viaţa şi singura cale. Trebuie să te desparţi definitiv de Satan pentru a ajunge la deplina eliberare de păcat: „Deci dacă Fiul vă face slobozi, veţi fi cu adevărat slobozi” (Ioan 8:36). „...vrăjitori (...) partea lor este în iazul care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua" (Apocalipsa 21:8). Să nu spunem vreodată că Dumnezeu este implicat în astrologie, ci că aştrii Îi aparţin Lui. El i-a creat pentru a lumina pământul, a marca epocile, zilele şi anii (Geneza 1:14), nu pentru a prezice viitorul. 

Atenţie, cititor drag, poate că tu eşti creştin, şi totuşi citeşti horoscopul, amuzându-te; poate că te simţi legat de anumite previziuni, fie şi numai din frică. Tu păcătuieşti grozav contra lui Dumnezeu, căci numai El cunoaşte viitorul tău, El dispune de soarta ta.

O credincioasă născută din nou mi-a mărturisit că avea halucinaţii. A trebuit să aflu că, înainte de întoarcerea sa la Dumnezeu, ea a fost afectată de practici oculte. În plus, acum, la sfatul unei prietene care se socotea a fi creştină, mai citea horoscopul. Cele două femei aparţineau unei biserici. Pastorul a avut mari probleme din pricina lor.
Unde sunt interdicţiile clare ale Scripturii? Unde trebuiesc căutate rădăcinile răului?
De regulă, practicile oculte au loc în ascuns, acolo unde locuieşte Satan însuşi.
Să nu uităm că Dumnezeu interzice ştiinţele oculte de peste cinci sute de ori pe paginile Bibliei.
 Sergine Snanoudj

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...