sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Cel ce se lauda sa se laude ca are pricepere si ca MA cunoaste,ca stie ca EU sint DOMNUL,care fac mila,judecata si dreptate pe pamint.Ieremia 9-24.

Un rege din Persia a intrebat odata pe trei dintre cei mai mari intelepti din tara sa: -Care este cea mai mare nenorocire peste oameni?
Cel dintii a raspuns: -Batrinetea insotita de neputintele trupului si de slabiciunea mintii, de saracie si de boli care apar la batrinete este cea mai mare nenorocire.
Cel de-al doilea a raspuns: -Sa fii sarac si fara nadejde de-a scapa de saracie, sa fii bolnav si pe deasupra nerabdator este si mai rau. Nerabdarea este cel mai rau lucru.
Cel de-al treilea a zis: -Ceea ce este mai de temut este sa ai moartea in fata si sa stii ca ti-ai risipit viata fara sa ai credinta datatoare de viata vesnica. Iata cea mai mare dintre toate nenorocirile! Regele a considerat raspunsul celui de-al treilea ca fiind cel mai bun si a dat porunca sa fie rasplatit pentru acel raspuns intelept.
Si viata vesnica este aceasta: Sa TE cunoasca pe TINE, singurul DUMNEZEU adevarat si pe ISUS CHRISTOS, pe care L-ai trimis TU. Ioan 17-3.
Aceasta este ca si formula chimica a apei: H2O. De ce oamenii o complica invatind altceva nu inteleg? Mintuirea este simpla si in exclusivitate prin credinta. Cunoastem noi care este cea mai mare tinta a vietii noastre? "VIATA VESNICA PE CARE NE-A DARUIT-O DUMNEZEU IN FIUL SAU". Anii nostri trec cu o repeziciune uimitoare.
Zicem noi! Dar parca suna mai bine daca spunem: .... noi ne trecem. Si intr-o zi vom vedea ca am risipit toata viata traind-o in pacat si toate posibilitatile de a cunoaste pe CEL care ESTE VIATA. Atunci v-a fi prea tirziu. Astazi este ziua mintuirii! Caci DUMNEZEU zice: La vremea potrivita te-am ascultat,in ziua mintuirii,te-am ajutat. Iata ca "ACUM" este vremea potrivita, iata ca "ACUM" este ziua mintuirii. 2 Corinteni 6-2.
La DUMNEZEU nu este "MIINE" ci "ASTAZI si ACUM".
  ACUMA-I VREMEA TA! MIINE, cine stie!

Niciun comentariu:

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...