vineri, 4 noiembrie 2011

Ne putem juca cu "jucariile" Satanei fara sa-i platim pretul?

Ai sarbatorit halloween-ul? 
Pe cine crezi ca ai venerat?

Ne putem juca cu "jucariile Satanei fara sa-i platim pretul?

Halloween este noaptea în care aparent totul este îngăduit: invocarea morţilor şi a duhurilor rele, vrăjitoria, necromanţia, divinaţia – vechea şi mai noua practică a prezicerii viitorului plecând de la anumite semne –, magia, sacrificiul ritualic şi multe alte practici pe care creştinii le-au denumit rezumativ păgâne şi pe care nu şi-au îngăduit să le imite nici măcar în joacă, fiind extrem de conştienţi de simbolismul lor, în fond, de potenţialul demonic al acestora, „locuri” şi „prilejuri” – de invocare a unor prezenţe demonice şi de intrare în comuniune cu ele.


Va prezint cateva cazuri luate din cartea scritoarei  Sergine Snanoudj:
 
"În toamna anului 1924, un negustor numit Angerstein a fost împins să ucidă opt persoane. La el acasă au fost găsite aşa-numitele A şasea şi a şaptea carte a lui Moise şi alte scrieri despre spiritism. Aceste cărţi periculoase conţineau instrucţiuni promiţând o mare avere celui care ar fi ucis cele nouă persoane. Din pricina acestor sfaturi abominabile, Angerstein a devenit un ucigaş, motiv pentru care a fost arestat, judecat şi condamnat la moarte.
Şi, în sfârşit, un articol din Berliner Morgenpost - 25.09.28: „Ieri dimineaţă, doamna Melcher s-a prezentat la poliţie, declarând că şi-a împuşcat fiul. Cercetările efectuate au confirmat depoziţia sa. Gustav Melcher a fost găsit mort în patul lui, cu capul găurit de un glonte. La interogatoriu, doamna Melcher a explicat că stabilise un horoscop pentru fiul său bolnav şi că a aflat cu privire la dânsul că el nu va mai fi niciodată în deplinătatea facultăţilor mintale. Deci l-ar fi aşteptat un viitor îngrozitor. Din acest motiv, ea a crezut că ar fi indicat să-şi elibereze fiul de un asemenea destin crud prin orice mijloc care i-ar fi stat la îndemână."
Fără îndoială că autorul moral al acestui asasinat este astrologul. Este de notat că un mare număr de fiinţe nenorocite lâncezesc în clinici neuropsihiatrice ca urmare a vrăjitoriei şi superstiţiei, lucruri care stau, de asemenea, la baza unui important număr de sinucideri.
Cinci sute zece pasaje şi o mie două sute cincizeci de versete biblice se referă la practicile oculte. Dumnezeu Îşi pune în gardă poporul împotriva acestor păcate care orbesc pe oameni şi-i împiedică să împlinească Cuvântul Său, chiar dacă acesta este auzit citindu-se şi lămurindu-se."

Niciun comentariu:

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...