miercuri, 19 octombrie 2011

Mari sint lucrarile DOMNULUI, cercetate de toti cei ce le iubesc. Stralucire si maretie este lucrarea lui. Psalmul 111-2,3.

Sir William Herschel (1738-1822) a fost omul de stiinta care a pus bazele astronomiei stelare.A descoperit planeta Uranus, mai mult de 800 de stele duble, peste 2500 de nebuloase, roiurile stelare, miscarea de ansamblu a sistemului solar, radiatiile infrarosii etc. Acest barbat a facut urmatoarea afirmatie: Toate descoperirile umane par a fi facute numai cu scopul de a comfirma tot mai mult si tot mai puternic adevarurile continute in Sfintele Scripturi. Natura este marea carte,in care se poate citi despre DUMNEZEU. "In adevar insusirile nevazute ale LUI, puterea LUI vesnica si DUMNEZEIREA LUI, se vad lamurit, de la facerea lumii,cind te uiti cu bagare de seama la ele, la lucrarile facute de EL. Asa ca nu se pot dezvinovati...." Romani 1-20. Ridicati-va ochii in sus si priviti!Cine a facut aceste lucruri?Cine a facut sa mearga dupa numar,in sir,ostirea lor?EL le cheama pe toate pe nume;asa de mare este puterea si taria LUI,ca nu lipseste una ...."Isaia 40-26. Toti oamenii care au vrut sa aiba ochi de vazut, au contemplat maretia creatiei lui DUMNEZEU si L-au recunoscut in inima lor ca stapin suveran. Insa cine nu a recunoscut suveranitatea si dragostea lui DUMNEZEU v-a trebui sa stea intr-o zi in fata dreptei SALE "judecati". Nimeni nu se va putea dezvinovati. Tu cum stai cu viata despre existenta si suveranitatea lui DUMNEZEU, ce fantezii circula in mintea ta? Primeste-L pe ISUS in inima si el cu siguranta o sa-ti faca descoperita toata maretia lui DUMNEZEU. Pentru ca nimeni nu cunoaste pe TATAL afara de FIUL. Pentru ca esti atit de trecator ca un abur de dimineata care acuma este si in citeva clipe dispare. Te-ai gindit ce urmeaza dupa???? 
Mihai Ciritel

Niciun comentariu:

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...