miercuri, 19 octombrie 2011

EU sint calea adevarul si viata. Nimeni nu vine la TATAL decit prin MINE Ioan 14-6.


Un misionar a dorit sa faca o calatorie in India pentru a vesti oamenilor Evanghelia. Cind a ajuns in India a plecat pe un drum necunoscut bineinteles. Drumul ducea intr-o localitate si ducea pe linga o cetate veche. Era noapte cind a trecut pe acolo. Isi luase un ghid cu el. Ghidul fiind de acolo cunostea locurile care nu aveau nici un fel de lumina in timpul noptii. Ghidul ii spune misionarului ramineti aproape de mine! Astfel au mers prin intunericul bezna. Nu se vedea nici o poteca,asa ca misionarul mergea foarte aproape de ghid. Misionarul era aproape comvins ca se ratacise in intuneric. 
-Unde este drumul? intreaba el cu teama.
Ghidul i-a raspuns:
-Eu sint drumul, Sahib, mergeti in urma pasilor mei. In curind calatoria prin intuneric va lua sfirsit!
Astfel au mers mai departe. In sfirsit s-au aratat zorii diminetii. In adevar au ajuns cu bine unde s-au pornit.
Si calea vietii noastre este intunecata. Nu stim ce se poate intimpla in urmatoarele minute, in intuneric totul este un necunoscut. Orice pas gresit iti poate aduce mari surprize. Dar ce har deosebit sa ai un ghid care te duce cu bine la tinta! Si ghidul nostru este"ISUS"EL este "CALEA". Prin credinta il urmezi pe ISUS si EL te duce acasa. Si cit este omul de linistit cind ajungi cu bine acasa. Si ai avut un ghid bun. Vrei tu sa-L ei pe ISUS ca ghid al tau EL te va trece cu siguranta prin intunericul acestei lumi? Cu EL n-o sa fii niciodata dezamagit sau in primejdie. Ai vazut de EL asculta toata natura si toata creatia. La glasul lui marea s-a potolit, primejdia a trecut, intunericul a disparut.sii cita liniste a fost in inima celor de pe corabie! Daca pleci la un drum ia-L pe ISUS ca GHID, nu te baza pe vederile tale si pe intelepciunea ta.I sus singur vede in viitor adica "in intuneric". DUMNEZEU sa-ti ajute.  
Mihai Ciritel

Niciun comentariu:

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...