vineri, 27 ianuarie 2012

Eu sint calea"adevarul si viata. Nimeni nu vine la Tatal decit prin Mine

Cite moduri sau cite cai sint pentru a ajunge in cer?
"CALEA"este una si este unica,DOMNUL ISUS a spus in Ioan 14-6:"Eu sint calea"adevarul si viata. Nimeni nu vine la Tatal decit prin Mine.
Modul este unul singur: prin"CREDINTA". Si aici ramin la versetul de aur al Scripturii tot din Ioan 3-16: Fiindca atit de mult a iubit DUMNEZEU lumea, ca a dat pe singurul lui FIU, pentruca oricine crede in EL, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.
Sint multi oameni astazi care complica mintuirea, adaugind multe lucruri, dar ei vor fi "rasplatiti" pentruca DUMNEZEU vegheaza la tot ce se face. Si intotdeauna au fost raufacatori din acestia ca si astazi. Se plingeau apostolii ca acolo unde ei cu multa migala puneau "TEMELIA" propovaduind mintuirea prin credinta in DOMNUL ISUS dar veneau altii din Ierusalim si propovaduiau altceva. Fapte 15-24:
Fiindcă am auzit că unii, plecaţi dintre noi fără vreo însărcinare din partea noastră, v-au tulburat prin vorbirile lor şi v-au zdruncinat sufletele, zicând să vă tăiaţi împrejur şi să păziţi Legea. Deci potrivit Scripturii toti acei care mai propovaduiesc LEGEA  n-au nici o insarcinare de la DOMNUL. Mesajul lor este mort ca si ei, dealtfel. Si in Galateni 3-10 spune: ci toţi cei ce se bizuie pe faptele Legii sunt sub blestem; pentrueste scris: „Blestemat este oricine nu stăruie în toate lucrurile scrise în cartea Legii, ca să le fa.”
Pe cind isi urmau ei drumul,au dat peste o apa.Si famenul a zis:"UITE APA";ce ma impiedeca sa fiu botezat? Filip i-a zis: Daca"CREZI"din toata inima se poate. Famenul a raspuns: "CRED ca ISUS CHRISTOS este FIUL lui DUMNEZEU". Simplu de tot.
Ba altii i-am auzit ca botezul trebuie sa se faca intr-o apa curgatoare nu intr-o balta, lac, dem sau baptistiera cum au multe biserici astazi. Si asta este o inselaciune.
Ioan a avut grija sa ne avertizeze cind a spus in prima sa epistola la capitolul 5-7,8:
(Căci trei sunt care mărturisesc în cer: Tatăl, Cuvântul şi Duhul Sfânt, şi aceştia trei una sunt.) Şi trei sunt care mărturisesc (pe pământ): Duhul, apa şi sângele, şi aceştia trei sunt una în mărturisirea lor. Caci trei sint care marturisesc pe pamint: DUHUL(care comvinge de pacat) APA (care va dovedi ca ai indeplinit conditia de a asculta de DUMNEZEU adica ai trecut prin ea cum a facut FIUL lui DUMNEZEU) si singele (fara de care nu poti fi spalat de pacatele tale) iar toate trei sint una in marturia lor. Alt mod si alta cale n-am gasit in Sfintele Scripturi pentru a ajunge in cer. De ce acesti oameni cauta sa complice aceasta cale n-am habar? Dar asa cum am spus isi vor lua rasplata.
Cine are urechi de auzit sa auda.    
(Replica data lui @YESHUA SHALOM, Marcel Onofrei, Victor Ioan Adrian Bulibasa si Adrian Maris.)

 
 

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...