sâmbătă, 1 septembrie 2012

Cerată Kerathia,, Roșcovă



Copac după cum reiese din cursul lung al secolelor veste vine doar în timp de război, foamete și foametea că alimentele sunt rare și Lipsi. Plantă foarte hrănitoare, care a fost introdus în Grecia în antichitate - dar poate că a fost, de asemenea, nativ pentru Creta și Rodos. Numele său științific (Ceratoni Asiliqua) de la "corn", care indică formatul este fructul. "Bean" sau "Tseratsi" încheietura mâinii numit Mani.

Copacul a fost bine cunoscut în Siria și Iudeea, la vremea lui Hristos, (o referire la parabola Fiului Risipitor).

Semințele de orez au fost folosite în Africa ca greutăți pentru instrumente de cântărit mirodenii și India să cântărească aur și pietre prețioase său. Din aceasta vine unitate de greutate "carate", utilizată în prezent pentru bijuterii. Greutatea semințelor de roșcovă variază uniform între 189 și 205 miligrame și carate actual oficial a stabilit la 200 de miligrame.

Pliniu (autor Istorie Naturală unic în lumea romană) descrie fasole dulce roșcovă ca hrană pentru porci. Teofrast (cunoscător al Botanică) a descris salcam cu mare precizie, poate pentru că ei nu cunosc cititorii de propria percepție. Cu atenția pe care îl diferențiază, în mod corect a remarcat faptul că Theophrastus nuci ieșit din trunchi de copac, iar acest lucru se datorează faptului că florile cresc întotdeauna în axilar de frunze sau direct din ramurile vechi.


Salcam capabil să se hrănească, nu numai Ioan Botezătorul în deșert, dar mii de copii în timpul al doilea război mondial. Acest lucru se datorează faptului că trupul urât, întunecat și încrețită care conține cele zece cele mai importante săruri și minerale și de aproximativ 8/10 proteine, calciu, fosfor, fier si vitamine.

Fierbere preparat din miere salcam este în interiorul unui extract apos simplu, "roșcove", care le-au folosit ca îndulcitor principal. Mulți exact aceeași perioadă copt, se macină și se amestecă pulberea cu putina faina pentru pregătirea necesare pentru pâine familie. Turcii au fost de fabricație de vară de "miere" a unui suc de fructe rece de fasole răcoritoare servite cu zapada sau frig si a numit-o "charoupada" sau "roșcovă". Semințele de roșcovă înlocuit în kavourntizomenos de cafea trecut și chiar cu migdale și năut. Dacă cineva taie în ambele fructe mature de roșcovă va găsi că mierea picură, care este într-adevăr amintește de aroma de ciocolata. Amestec de salcam zdrobită este ideal pentru copiii care sufera de bronsita si tuse convulsiva. De asemenea, fierte impreuna cu smochine uscate și stafide folosit ca un medicament tuse excelent. În Turnul orașul nostru natal existat în mai multe salcam Bertsos Pertso sau zona în care Laki. Recolta a avut loc în vara târziu, care este momentul de maturitate.

Se taie în mijlocul "roșcove" și plasate în cutii, care au fost îmbrăcați cu hartie de copt. Consumată în timpul iernii, când a avut cea mai ZACHAROS. De asemenea, a fost roșcovă aliment de baza de porci în Mani.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna,
Iti multumim ca ne-ai adaugat linkul nostru in blogroll si vrem sa te anuntam ca de ne-am mutat la un alt domeniu http://www.blogosferaevanghelica.ro , daca doresti sa inlocuiesti vechiul link cu noul pentru ca de acum numai de pe noul link vom posta articole.

Informatii despre blogul tau poti gasi la adresa: http://www.blogosferaevanghelica.ro/blog/valycrestina.blogspot.ro

Cu stima,
Blogosfera Evanghelica

Valy spunea...

Multumesc si ma simt onorata!

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...