duminică, 27 iunie 2010

MAI VREAU INUNDAȚII…

27/06/2010

Inundații, cod portocaliu, case luate, mașini mergând pe apă, poduri avariate, subsoluri inundate, drumuri închise, oameni nervoși – inundații în România!

Apele au luat unora și ce a mai lăsat crunta criza economică! Nu, nu mai vreau să aud oameni urlând că nu mai au acum nimic, nu mai vreau lacrimi stoarse din inim sfâșiate…nu mai vreau; dar mai vreau inundații!

M-am săturat de ape stătute care nu scot altceva decât broscoi croncănitori, decât pești răpitori de bucurie, decât crocodili cu gura deschisă gata să manipuleze, decât pe cei care „dau din gură ca să capete friptură!” M-am săturat de ape stătute…mai vreau inundații, vreau sa vină apele care scot sfinți! Să vină inundațiile…să pornească de la amvoane și să inunde toată Biserica; să pornească de la bărbați și să inunde toată familia! Nu mai vreau ape stătue, vreau ploaie de har…vreau inundații!

Mai veau inundații, dar nu care să ia case, oameni, mașini, poduri…vreau inundații care să ia inimile în primire, inundații care să stoarcă inimile de îngrijorări, stresuri, neajunsuri și să le umple de Hristos! Vrau inimi inundate…

Să vină apele…să vină râurile de ape vii!

Mihai Creța

25 iunie 2010

Niciun comentariu:

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...