vineri, 21 septembrie 2012

Sa ne rugam ...



Draga Tata iti multumim ca ai ingaduit inca o dimineata in viata noastra, iti multumim ca ne-ai vegheat somnul si ai poruncit inimii sa mai bata ca sa te putem lauda si binecuvanta. Iti multumim pentru numele nostru scris in cartea vietii si pentru marea Ta dragoste in care ne-ai cuprins si pe noi; pentru Jertfa Sfanta din Golgota iti multumim, prin ca ne-ai iertat si acum stai la dreapta Tatalui si mijlocesti pentru noi. Iti multumim pentru Mangaietorul care l-ai trimis pentru noi, ca sa ne indrume in tot adevrul, pentru prezenta Ta in familiile noastre si pentru pacea pe care ne-o dai in fiecare zi.
Iti multumim pentru ca toate madularele le avem intregi si sanatoase; pentru incercare si binecuvantare iti multumim de-o potriva. Slavit sa fi pentru painea si apa care nu ne lipsesc in nicio zi. Glorie numelui Tau ca ne-ai facut copii Tai. Slava tie Doamne!
Te rugam sa binecuvintezi aceasta zi si sa ne dai puterea, dragostea si cunostinta necesra sa putem face voia Ta cea sfanta si desavarsita. Prin harul Tau, Doamne, te rugam sa ne invrednicesti sa pasim in acesta zi plini de Duhul Sfant ca sa avem discermnamantul de a deosebi bine vocea Ta de cea a vrasmasului, care incearca mereu sa ne insele. Pune in noi un Duh de rugaciune si toata roada Duhului sa rodeasca in viata noastra. Inalta-Ti fata peste familiile noastre si pune protectia sangelui Tau peste fiecare membru al familiei noastre.
Aducem pe brat de rugaciune pe fratii si surorile noastre care trec prin suferinta, pentru cei batrani si impovarati, pentru cei lipsiti si pentru cei nestiutori, pentru prinsi de razboi si pentru cei care stau nepasatori in vremea aceasta; te rugam Doamne sa-i cercetezi, sa-i ridici, sa-i binecuvintezi si sa le dai sanatae si putere. Te mai rugam sa te induri de cei deznadajduiti si intristati pe care vrasmasul incearca sa-i lege in lanturile robiei, pentru cei care nu te cunosc din familiile noastre si nu numai, pentru frati si surorile noastre de pretutindeni care sufera pentru Cuvantul Tau si aici te rugam, Doamne sa ai in vedere acei patru tineri ce au fost retinuti in Indonezia ca sa fie eliberati de tot si sa se intoarce in familiile lor cu bine. Te mai rugam sa ai mila de copilasi cu boli incurabile si in mod special pentru parinti lor care trec prin grele incercari alaturi de ei; ada Doamne vindecare!

Te slavim si-Ti multumim pentru ca stim ca Tu ai sa faci mult mai mult decat ti-am cerut noi pentru ca Tu poti iubi mult mai mult ca si noi. Iti multumim Tata ca am putut aduce inaintea ta jertfa de dimineata si ca putem incepe o nou a zi cu tine. Iti dam slava si te laudam din toata inima, Glorificat fi in veci de veci.
AMIN

Niciun comentariu:

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...