duminică, 19 august 2012

Internetul a pătruns în viața noastră de zi cu zi și afectează încet orice activitate umană. Cu un singur click puteți sări în orice parte a lumii să știe că sunt interesați într-un timp foarte scurt, și să vorbească cu prietenii tăi, indiferent cât de departe sunt, fără a fi nevoie să meargă. Chiar puteți obține melodiile tale preferate filme sau orice altceva gratuit. Toate acestea suna foarte tentant, dar, fără îndoială, dacă este adevărat și ce este în spatele tuturor serviciu numit internet și arată foarte bine Ca toate lucrurile in viata, astfel internet nu are pozitive și negative sale de a utiliza.?

Utilizarea pozitivă a internetului poate fi ca economisim timp, îl folosim ca un instrument pentru a ne informa, pentru a facilita și a învăța rapid si in timp util tot ce vrem. Apoi, putem caracteriza în mod pozitiv comunicarea rapidă cu o persoană, a aduna o multime de informatii intr-un timp scurt, pentru a ne servi in cel mai rapid în obligațiile noastre diverse: plata facturilor, facilitatea noastră în multe domenii ale vietii noastre de exemplu, o organizație de afaceri cu programele de calculator și multe alte lucruri care fac viața mai ușoară.

Expunerea prelungita pe internet ne poate creat multe probleme, care sunt negative. Putem folosi un calculator fara a ne expune riscului de dependenta prin auto-disciplinaÎn primul rând, putem expune calculatorul, dar. mai ales ne-a riscurilor care Dar putem foarte ușor fi evitată atâta timp cât noi suntem responsabili, în cunoștință de cauză și pentru a avea auto-disciplina. Aceste riscuri includ expunerea la viruși de calculator, dar expunerea noastră principală a vieții noastre personale și poate duce la mai multe declarații negative despre noi înșine. Un alt negativ este faptul că Internetul este, la fel ca toate mass-media, un mediu de informare direcțională care cauzează lipsa de gust și oricine ne poate manipula și de a face noi pioni. De asemenea, două lucruri foarte negative în calcul este înstrăinarea de relații umane care o nouă eră va prefera sa vorbeasca prin internet cu un prieten decât să găsească și să vorbească, nu este de mirare, atunci când ia în considerare cât de mult timp liber au tinerii de astăzi, ea apoi duce automat la pierderea comunicării originale, emoțiile într-un dialog și expresii atât de îndepărtat și oamenii împreună. alienare de la oameni și mediul în care trăim este încă o realitate dură timpul nostru. În cele din urmă toate informațiile pe care le primesc de la internet nu este corectă. Uneori, acestea sunt opiniile personale ale celor care vor să ne afecteze.

Potrivit pentru toate cele de mai sus facem concluzia că utilizarea calculatorului ar trebui să devină cu siguranță, foarte mult din toate generațiile, atât timp cât vom păstra în minte câteva cuvinte magice: responsabilitate, reținere , disciplina si mai presus de toate echilibru, și moderare. necesitatea de a nu impune copii mici pentru a juca pe calculator jucării inteligente presupune și predarea modul clasic

Niciun comentariu:

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...