duminică, 3 iunie 2012


Se spune ca un fermier lucrase cu sudoarea fruntii lui, toata viata la ferma lui mica. Decenii la rand el a lucrat solul stancos, traind sarac si in final murind nemultumit. La moartea lui, ferma a fost data fiului sau. Intr-o zi, in timp ce ara, a gasit un bulgare suflat in aur. L-a evaluat si i s-a spus ca este din aur curat. La scurt timp tanarul a descoperit ca ferma era plina cu aur. Peste noapte el a devenit un om bogat. Cu toate acestea, tatal sau nu s-a putut bucura de aceasta bogatie, si totusi lucrase ferma toata viata lui.

Cand am facut legemantul, in apa botezului , am primit in inimile noastre pe Duhul Sfant care ne-a invatat s-a rupem cu paganatatea. Dar nu trebuie sa ne oprim aici ci este nevoie sa inaintam sa primim plinatatea Duhului care ne indeamna sa atingem desavarsirea.

Domnul Isus a spus ca ne trimite Mangaietorul (Paracletul) ca ajutor, de ce atunci strigam intruna ca suntem neajutorati? Suntem noi constienti de marea putere ce o detinem prin umplerea cu Duhul Sfant? Nu! Se pare ca nu suntem. Daca am fi nu ar mai fi bolnavi, n-ar mai fi lipsuri ... toate ar disparea. Da, credeti-ma!

Niciun comentariu:

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...