miercuri, 9 mai 2012

Cantarea de lauda in bisericile noastre



Un fermier sa dus la oraş intr-un week-end şi a participat la serviciul de inchinare in acesta  biserica mare.El a venit acasă şi soţia sa l-a întrebat cum a fost. 
"Ei bine", a declarat fermierul, "A fost bine. Totusi au făcut ceva diferit. Au cântat doar coruri de laudă în locul de imnurilor . "
"Corurii de laudă?", A întrebat soţia. "Ce sunt astea?"
"Oh, nu sunt rele. sunt un fel de imnuri, doar ca un pic mai diferit ", a spus fermierul.
"Ei bine, care-i diferenţa?" Întreba soţia sa.
Agricultor a explicat: 

"Ei bine, e ca si cum as spune:"Martha, vacile sunt în porumb" acesta fiind  un imn dar l-as canta asa: "Marta, Marta, Marta, Marta Oh, Martha, Martha, vacile, vacile mari, vacile maro, vacile negre, albe vaci, vacile, vaci, vaci, sunt, in porumb, da, in porumb, porumb, sunt în poooooorrrrruumbbb. "Apoi, as repeta ​​de trei ori. Cam asta ar fi un cor de laudă.
 Asa dupa cum stim vizitele sunt intoarse intre biserici asa ca n cealalta duminică, in biserica micului agricultor veni un frate din biserica cea mare de la oras. Cand el a mers acasă la soţia sa ea la întrebat cum a mers, el a spus:

 "Oh, a fost bine, cu excepţia ca nu au cântat  coruri de lauda ci au  cântat imnuri."
Ea a întrebat, "Ce este un imn?"
El a spus, "Ei bine, e ca un cor, doar ca e putin diferit?"
Ea a spus, "Ce vrei să spui?"
El a explicat, "Ei bine, dacă ar trebui sa-ti spun  că: Martha, vacile sunt în porumb, eu ar trebui sa spun asa:
Oh, Martha, dragă, Martha auzi cuvintele gurii mele, urechea ta s-auda acest minunat  adevăr glorios.
Pentru ca aceste  animale nu au discernamant, si nu pot deosebi o zi cu soare de o zi cu ploaie si care numai la lanul meu de porumb le sta gandul, au fost inchise.
Da, aceste vaci  încântatoare, rebele, au dezlegat lanţurile lor, Au trecut de paznicii de noapte si au intrat in porumbul meu dulce.Marta eu ma uit   la aceasta zi strălucitoare când pământul renaşte  si nu vreau sa vad dezastrul pe care l-au facut vacile in lanul de porumb.
Asta ar fi un imn!



sursa: http://www.jacoballee.com

Un comentariu:

Anonim spunea...

Excelent! Traducerea e tare de toot!

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...