marți, 12 martie 2013

Ganduri ziditoare



Bunatatea si indurarea Lui Dumnezeu se reinoiesc in fiecare dimineata, deci fi fericit si zambeste plin de bucurie, infrunta amarul si greul plin de nadejdea fagaduintei Lui ca nu te va lasa cu nici un chip. eu Il cred pe Cuvant, tu?

Cat priveste pacatul sa nu marturisesti ca tu nu ai facut nimic pentru ca s-ar putea sa fi considerat un om de nimic!

Nu cere rezolvare pentru problemele vietii, ci rabdare sa poti accepta esecul!

Un gand


Daca am avea tot ce ne dorim, la ce am mai spera? Am mai cerceta noi tainele vietii acesteia daca am sti totul? Daca viata noastra ar fi fost limitata si esecurile, provocarile si clipele disperate ne-ar lipsi, am mai sti noi cine suntem? Ce putere este in noi si cata dragoste si gingasie a pus Dumnezeu in noi? Raspunsul este negativ pentru ca Dumnezeu ne-a creat in asa fel incat, odata cu inaltarea noastra sa creasca in noi ceea ce pe El i face atat de Maret; dragostea, nobletea, credinta, .... si intelepciunea ca sa intelegem ca toate aceste lucruri, chiar daca le-am dobandit noi prin efort si sudoare, vin totusi din mana LUI slavita.

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...