miercuri, 23 ianuarie 2013

Imagini miscatoare










Un gand ...


Cand suntem in necaz, suferinta sau orice fel de incercare, instinctul nostru firesc ne face sa cautam ajutor si rezolvare in orice alta parte decat la Dumnezeu. Spre surprinderea noastra observam ca Dumnezeu nu intervine ci ne lasa sa gasim orice solutie vrem noi. Am auzit de mai multe ori spunandu-se ca Dumnezeu nu intervine pentru ca El nu-Si imparte slava cu nimeni. Eu cred ca Dumnezeu nu intervine pentru ca in marea Lui dragoste are o indelunga rabdare cu noi si ne lasa sa ne framantam pana la epuizare pentru ca stie ca odata ce toare tentativele noastre de a iesi din situatie, vor lua sfarsit, ne vom intoarce cu fata spre El mai convinsi ca numai El poate totul.
Ar putea sa-si arate slava si peste voia noastra rezolvandu-ne problema, dar El cauta sa ne apropie mai mult, sa ne mareasca increderea in El si sa stim ca El este mereu acolo, oricand am dori sa-L cautam.
Nu putem sti cat de marete sunt planurile Lui cu noi si de aceea orice problema avem sa ne ducem la El si chiar dac zaboveste cu raspunsul sa fim incredintati ca El stie tot.

SCHIMBAREA VIZAVI DE ANOTIMPURI Omul inainte de a se intoarte la Dumnezeu Este ca un pom in iarna. Este uscat, neroditor si ai spune ca este...