duminică, 20 ianuarie 2013

Un gand ...



Pentru copii lui Dumnezeu intrebarea nu trebuie sa fie, cand vine sfarsitul? Ci intrebarea este: cum il asteaptam? Pe noi trebue sa ne gaseasca lucrand, sa ne gaseasca ostenind in Vial Lui. Asteptarea va face pe multi sa spuna: Unde-i fagaduinta venirii Lui?? Dar noi, după făgăduinţa Lui, aşteptăm ceruri noi şi un pământ nou, în care va locui neprihănirea. De aceea, preaiubiţilor, fiindcă aşteptaţi aceste lucruri, siliţi-vă să fiţi găsiţi înaintea Lui fără prihană, fără vină şi în pace.

Este un risc in vremea asteptarii ca nu cumva sa zicem: Stapanul meu zaboveste si pentru ca zaboveste nu-l mai astept si am sa incep sa-mi bat tovarasi de slujba si am sa incep sa mananc si sa beau cu betivi. Trebuie sa avem grija pentru ca Stapanul va veni cand nu ne asteptam si la ceasul la care noi nu stim. Si stiti ce ne va face? Ne va taia in doua, ne va penepsi aspru, soarta noastra va fi cu cea a fartarnicului si ne va arunca acolo unde este plansul si scrasnirea dintilor.

Sa nu lasam ca asteptarea sa ne fie zadarnica ; este aproape dimineata si Domnul este gata sa vina! Maranata!!

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...