luni, 22 octombrie 2012

Rugaciune de dimineata


O noua dimineata pe care Tu ai binecuvantat-o, in care mi-ai dat sanatate si putere sa pot da piept cu viata. Iti multumesc! O noua zi in care bunataea si indurarea Ta, le-ai reinoit pentru mine. Te slavesc! Un zori de zi in care sa pot simti fiorii Duhului Sfant, ca semn ca Tu esti langa mine. Fie Numele tau binecuvantat. Iti multumesc si te laud ca m-ai binecuvantat si m-ai cuprins si pe mine in marea Ta dragoste si acolo la Golgota ai murit si pentru mine. Iti multumesc ca mi-ai scris numele in Cartea Vietii si ca mi-ai pregatit un loc in Imparatia Ta. Iti multumesc pentru numele sfant pe care mi l-ai dat, de Copil de Dumnezeu, slavit sa fi in veci. Iti multumesc ca pot sa las la poala crucii Tale toate poverile mele, toate ingrijorarile mele, toate durerile mele si mai ales toate pacatele mele, fi slavit in veci! Te laud ca m-ai facut o fiinta atat de minunata, dupa chipul si asemanarea Ta. Iti multumesc din inima, Doamne taria mea, pentru ca pot sa-mi ridic ochii spre Tine  si fata mi se umple de bucurie. Slavit sa fi in veci pentru ca ma porti in carul tau de biruinta si ca te cobori la cel cu inima zdobita desi Tu locuiesti n Cerurile Preainalte. Iti multumesc ca Tu esti cu cei ce te cauta cu toata inima, ca ii ocrotesti pe cei care Te vestesc pana la marginile Pamantului si-i infasori in bunatatea Ta cea mare. Iti multumesc ca mai ai si astazi oameni care sunt gata sa intre in cuptorul incins a lui Nebucadneţar si te rugam sa le porti de grija ca nici un fie de par sa nu le fie atins, slava Tie Doamne! Iti multumesc ca Tu asculti rugaciunea si ca Tu faci mult mai mult decat iti cerem noi pentru ca Tu, Doamne, iubesti mult mai mult decat am putea noi iubi. Te rog sa fi Calauza si Ocrotitorul copiilor Tai de pretutindeni si sa mai aduci oameni la mantuire. Te slavesc si Te laud, Tata, Fiule si Duhule Sfant, multumindu-Ti pentru toate. Amin!

               

Buna dimineata si pace voua


Se va spune odata: a fost o dimineata, o zi in care Te-am cercetat, o seara in care ti-am tras perdeaua timpului sa poti sa te odihnesti ... si tu? .... si tu ce-ai facut omule?
Este o dimineata in care stau la usa si bat, nu am obosit si voi sta aici toata ziua iar pe seara am sa veghez sa poti sa-ti odihnesti trupul ostenit, dar tu? .... tu ce faci pentru Mine, omule??
Va veni o Dimineata cand nu te vei putea dezvinovati pentru ca faptele tale te vor urma, o zi in care ti se va spune: "Pleaca de la Mine!" ... si nu vei putea spune nimic pentru ca vei amuti pentru totdeauna.
Va incepe vesnicia ... unde vei fi? Cu Mine sau in ghena?? Eu vreau sa fi cu Mine pentru ca te iubesc, copilul Meu si Mi-am dat viata pentru tine. Incepe o dimineata, o zi , cu Mine si aceea dimineata sa fie astazi. Azi daca auziti chemarea nu va impietriti inimile, azi e ziua cea mare, nu o rata. Pace voua!!!

                   

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...