vineri, 5 octombrie 2012

Ganduri ce aduna frunze ruginite

Aud, cum se crapa de zi cu un scartait asurzitor al linistii diminetii innourate si tristetea ma cuprinde realizand ca inca nu au rasarit zorii marii Diminetii, pe care o astept asa de mult. Impovarata de tainele desertului sub soare ma tarasc la umbra luminii-n asfintitul sangeriu, dornica de odihna trupului ostenit. As vrea sa creasca-n mine dorul altor maluri si cand marea se framanta as vrea sa te zaresc venind pe valuri, chemandu-ma sa-mi dai imbratisarea. Apoi trecand prin lanurile aurii as s-aud cantarea campiilor inflorite ce ingradeste raul cristalin ce susura a-nfiorare. S-aud cun canta stelele si cum bat din palma multii, sa vad dansand copacii si zorii chiuind: e viu, e viu, e viu Slavitul Domn!Aleluia! Maranata!!!!

Recunostinta


Ne-ai scos cu brat puternic din Egiptul lumii acestea, ne-ai suferit purtarea in pustia vietii noastre atatia ani la rand, ne-ai purtat in carul biruintei tale si atunci cand piciorul ni se clatina gata gata sa alunece ne-ai pus pe stanca tare, Doamne, Dumnezeule. Ne-ai dat lumina si intelepciunea Ta ca sa nu bajbaim in noaptea vremurilor si ne-ai coplesit cu bunatatea Ta. Ai facut sa straluceasca fata Ta peste noi si ne-ai dat bucuria mantuirii, nadejdea revenirii Tale Doamne ne-a insufletit in fiecare deznadejde si pacea Ta ne-a umplut in vreme de razboi. Da Doamne toate acestea si nu numai, le-ai facut pentru ca ne iubesti cu o iubire vesnica de aceea noi te laudam si te proslavin din inima Doamne taria noastra Tu esti. Fi slavit si inaltat in veci de veci. Amin!

SCHIMBAREA VIZAVI DE ANOTIMPURI Omul inainte de a se intoarte la Dumnezeu Este ca un pom in iarna. Este uscat, neroditor si ai spune ca este...