sâmbătă, 1 septembrie 2012

Cerată Kerathia,, Roșcovă



Copac după cum reiese din cursul lung al secolelor veste vine doar în timp de război, foamete și foametea că alimentele sunt rare și Lipsi. Plantă foarte hrănitoare, care a fost introdus în Grecia în antichitate - dar poate că a fost, de asemenea, nativ pentru Creta și Rodos. Numele său științific (Ceratoni Asiliqua) de la "corn", care indică formatul este fructul. "Bean" sau "Tseratsi" încheietura mâinii numit Mani.

Copacul a fost bine cunoscut în Siria și Iudeea, la vremea lui Hristos, (o referire la parabola Fiului Risipitor).

Semințele de orez au fost folosite în Africa ca greutăți pentru instrumente de cântărit mirodenii și India să cântărească aur și pietre prețioase său. Din aceasta vine unitate de greutate "carate", utilizată în prezent pentru bijuterii. Greutatea semințelor de roșcovă variază uniform între 189 și 205 miligrame și carate actual oficial a stabilit la 200 de miligrame.

Pliniu (autor Istorie Naturală unic în lumea romană) descrie fasole dulce roșcovă ca hrană pentru porci. Teofrast (cunoscător al Botanică) a descris salcam cu mare precizie, poate pentru că ei nu cunosc cititorii de propria percepție. Cu atenția pe care îl diferențiază, în mod corect a remarcat faptul că Theophrastus nuci ieșit din trunchi de copac, iar acest lucru se datorează faptului că florile cresc întotdeauna în axilar de frunze sau direct din ramurile vechi.


Salcam capabil să se hrănească, nu numai Ioan Botezătorul în deșert, dar mii de copii în timpul al doilea război mondial. Acest lucru se datorează faptului că trupul urât, întunecat și încrețită care conține cele zece cele mai importante săruri și minerale și de aproximativ 8/10 proteine, calciu, fosfor, fier si vitamine.

Fierbere preparat din miere salcam este în interiorul unui extract apos simplu, "roșcove", care le-au folosit ca îndulcitor principal. Mulți exact aceeași perioadă copt, se macină și se amestecă pulberea cu putina faina pentru pregătirea necesare pentru pâine familie. Turcii au fost de fabricație de vară de "miere" a unui suc de fructe rece de fasole răcoritoare servite cu zapada sau frig si a numit-o "charoupada" sau "roșcovă". Semințele de roșcovă înlocuit în kavourntizomenos de cafea trecut și chiar cu migdale și năut. Dacă cineva taie în ambele fructe mature de roșcovă va găsi că mierea picură, care este într-adevăr amintește de aroma de ciocolata. Amestec de salcam zdrobită este ideal pentru copiii care sufera de bronsita si tuse convulsiva. De asemenea, fierte impreuna cu smochine uscate și stafide folosit ca un medicament tuse excelent. În Turnul orașul nostru natal existat în mai multe salcam Bertsos Pertso sau zona în care Laki. Recolta a avut loc în vara târziu, care este momentul de maturitate.

Se taie în mijlocul "roșcove" și plasate în cutii, care au fost îmbrăcați cu hartie de copt. Consumată în timpul iernii, când a avut cea mai ZACHAROS. De asemenea, a fost roșcovă aliment de baza de porci în Mani.

hahaha

1284536638_883912526.gif

monday-monkey.gif

Monkey.gif                angelito-15.gif


gif-animi-weme_large.gif

l_0986e5a409b04dbf90739e9bf332d84c.gif

data_212w_spagm_img_410792.gif


SUNTEM UNICI :)

ae9e2e78e598t.jpg




56564469_Carl_Reichert_.jpg
31744535_Girl_with_Dogs_1893_by_Charles_Burton_Barber.JPG
emile_munier_the_morning_meal_b.jpg

52039676_1.jpg

31744662_Hughes_Merle__Young_Girl_with_Span.jpg

35609778_ARTHUR_JOHN_ELSLEY.jpg
10_08_Promenade_du_bord_de_la_mer.jpg



709575_g.jpg

34.jpg

schlafender_schueler.jpg

1776195_c61f.jpg

thedoor5jx.jpg

82-2045-2560.jpg

sol18k.jpg




Sora TABITA - Doamne rugaciunea mea

SCHIMBAREA VIZAVI DE ANOTIMPURI Omul inainte de a se intoarte la Dumnezeu Este ca un pom in iarna. Este uscat, neroditor si ai spune ca este...