duminică, 19 august 2012

Tunelurile din Fâșia Gaza.
























Internetul a pătruns în viața noastră de zi cu zi și afectează încet orice activitate umană. Cu un singur click puteți sări în orice parte a lumii să știe că sunt interesați într-un timp foarte scurt, și să vorbească cu prietenii tăi, indiferent cât de departe sunt, fără a fi nevoie să meargă. Chiar puteți obține melodiile tale preferate filme sau orice altceva gratuit. Toate acestea suna foarte tentant, dar, fără îndoială, dacă este adevărat și ce este în spatele tuturor serviciu numit internet și arată foarte bine Ca toate lucrurile in viata, astfel internet nu are pozitive și negative sale de a utiliza.?

Utilizarea pozitivă a internetului poate fi ca economisim timp, îl folosim ca un instrument pentru a ne informa, pentru a facilita și a învăța rapid si in timp util tot ce vrem. Apoi, putem caracteriza în mod pozitiv comunicarea rapidă cu o persoană, a aduna o multime de informatii intr-un timp scurt, pentru a ne servi in cel mai rapid în obligațiile noastre diverse: plata facturilor, facilitatea noastră în multe domenii ale vietii noastre de exemplu, o organizație de afaceri cu programele de calculator și multe alte lucruri care fac viața mai ușoară.

Expunerea prelungita pe internet ne poate creat multe probleme, care sunt negative. Putem folosi un calculator fara a ne expune riscului de dependenta prin auto-disciplinaÎn primul rând, putem expune calculatorul, dar. mai ales ne-a riscurilor care Dar putem foarte ușor fi evitată atâta timp cât noi suntem responsabili, în cunoștință de cauză și pentru a avea auto-disciplina. Aceste riscuri includ expunerea la viruși de calculator, dar expunerea noastră principală a vieții noastre personale și poate duce la mai multe declarații negative despre noi înșine. Un alt negativ este faptul că Internetul este, la fel ca toate mass-media, un mediu de informare direcțională care cauzează lipsa de gust și oricine ne poate manipula și de a face noi pioni. De asemenea, două lucruri foarte negative în calcul este înstrăinarea de relații umane care o nouă eră va prefera sa vorbeasca prin internet cu un prieten decât să găsească și să vorbească, nu este de mirare, atunci când ia în considerare cât de mult timp liber au tinerii de astăzi, ea apoi duce automat la pierderea comunicării originale, emoțiile într-un dialog și expresii atât de îndepărtat și oamenii împreună. alienare de la oameni și mediul în care trăim este încă o realitate dură timpul nostru. În cele din urmă toate informațiile pe care le primesc de la internet nu este corectă. Uneori, acestea sunt opiniile personale ale celor care vor să ne afecteze.

Potrivit pentru toate cele de mai sus facem concluzia că utilizarea calculatorului ar trebui să devină cu siguranță, foarte mult din toate generațiile, atât timp cât vom păstra în minte câteva cuvinte magice: responsabilitate, reținere , disciplina si mai presus de toate echilibru, și moderare. necesitatea de a nu impune copii mici pentru a juca pe calculator jucării inteligente presupune și predarea modul clasic

Atingerea Lui


La facerea lumii observam ca Dumnezeu zice: "Sa fie lumina!"; "Sa fie intindere intre ape si ea sa desparta apele de apa!"; "Sa se stranga apele care sunt dedesuptul cerului si sa se arate uscatul!"; "Sa dea pamantul verdeata .... "; "Sa fie niste luminatori in intinderea cerului ca sa desparta ziua de noapte ..": "Sa misune apele de vietuitoare si sa zboare pasari deasupra pamantului ...: "Sa dea pamantul vietuitoare..
Apoi Dumnezeu a zis: Sa facem om dupa chipul Nostru, dupa asemanarea Noastra...
Toata creatia a fost facuta prin porunca: "Sa se faca!" dar cand a creat omul, Dumnezeu s-a aplecat peste tarana, si-a murdarit mainile cu noroi si l-a facut cu mana Lui. A fost un contact direct cu omul. Aceasta atingere a facut o legaturaintre om si Dumnezeu care va ramane pentru totdeauna pana cand pacatul il va desparti sau il va uni pe om de Dumnezeu, pentru vesnicie.
La fel observam si in vindecarile miraculoase pe care le face Domnul Isus cat a trait pe pamant in chip de om. Au fost cazuri cand a poruncit duhului de boala si ele au parasit bolnavul; sau au fost cazuri in care Domnul a vindecat prin atingere.
Asa observam si cazul in care acel sutas L-a rugat pe Domnul sa-i vindece robul spunand doar un cuvat in dreptul lui, considerand ca nu este vrednic ca sa intre in casa lui. Domnul i-a apreciat credinta si i-a vindecat robul. Sub aceasta falsa masca, de multe ori, noi apelam la Domnul sa intervina in problemele noastre dar sa nu intre in cortul nostru, ci doar sa zica un cuvant; uitand ca noi nu avem credinta acelui sutas. Prin aceasta noi nu aratam credinta si doar vrem sa ne folosim de Domnul ca si Aladin de lampa fermecata. Atunci cand Domnul se atinge de noi ca sa ne aduca vindecare sau rezolvarea problemelor noastre El trebuie sa treaca prin cortul nostru, prin familia noastra, prin multimea care stie ca El are o lucrare de facut in cortul nostru.
Pricina din care noi nu vrem ca Domnul sa intre in corturile noastre este pacatul. Asta ne face sa nu ne dorim un contact direct cu Dumnezeu si asa ca cautam intermediari prin care Dumnezeu sa rezolve problemele dar fara sa fin noi deranjati. O, daca am sti noi ce pierdem prin refuzul de a accepta atingerea Lui am regreta amarnic. Haideti sa ne dorim ca atingerea si prezenta Lui sa fie nencetat in viata noastra, in cortul nostru si in comunitatea din care facem parte, doar atunci am fi pe deplin fericiti, sanatosi si desavarsiti. Pace voua!

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...