duminică, 15 iulie 2012

O glumita din burtica :))


Doi baieti de la departamentul de lucrarii publice isi desfasurau activitatea pe o strada. Unul sapa groapa iar celelalt imediat dupa el o astupa. Au lucrat toata ziua asa din greu. Un cetatean ii privea nedumerit si incerca sa inteleaga ce fac ei. Vazand ca nu poae nicidecum sa desluseasca misterul se hotara sa intrebe:
 - Nu inteleg care este rostul muncii voastre istovitoare. De ce tu sapi gropi pe care celalalt le astupa imediat?
 - Stati sa va spun. Noi de fapt suntem trei dar cel care planteaza pomisorul astazi lipseste! :))

Este Dumnezeu sadic?

 

De ce sunt oamenii bolnavi daca Dumnezeu este asa de bun?

 Buna intrebare, nu?

Ei, ca sa poti raspunde cat de cat corect trebuie sa fi trecut prin cuptorul lui Dumnezeu.
De ce trebuie sa ma lupt cu cancerul; ca sa nu mai pun si diabetul, steatoza hepatica, hipertensiunea si asmul?
Poate va intrebati cum poate duce un om atatea diagnostice si sa mai fie si multumitor?!
Ei aici e raspunsul la intrebarea mea.Nu le poti duce fara puterea lui Dumnezeu desi El nu ne da mai mult decat putem noi duce. (Poate pentru unii nu li se va parea  corect ca spun ca Dumnezeu ne da suferinta, dar sa ne amintim din carte lui Iov,  Satan a fost ingaduit de Dumnezeu  sa-l incerce pe Iov )
Suntem pusi inaintea cuptorului si nu ni se da alternativa nici nu suntem intrebati daca vrem, daca acceptam …
Cand cuptorul se deschide si fierbanteala lui ne ajunge incepem sa tipam, sa cutam ajutor la oameni, sa cautam sa ne prindem de ceva palpabil ca sa nu intram in el. Atunci in clipa aceea Domnul Isus este acolo, ne ia pe brate si intra cu noi in cuptor. De ce simti pace in mijlocul necazului tau? Pai d`aia ca esti in bratul Lui. Cu cat stai mai linistit si te pitesti la pieptul Lui, cu atat simti mai putin vijelia focului.
Si totusi Dumnezeu este sadic?
Nu, categoric, nu! Cand  aurul sufletului nostru are depuneri mari de zgura, atunci aurul trebuie curatit si stim toti cum se curata aurul.  Tatal plin de mila si dragoste zice:  “Trebuie curatit iar curatirea este cam aspra si dureroasa, am sa intru cu el si am sa-i barez loviturile, am sa-i pun balsam pe rani, am sa-l iau sub bratul Meu cand vijelia va fi mare, nu, nu am sa-l las singur!” Atunci noi simtim pacea Lui si ne miram ca toti raman uimiti de curajul si seninatatea noastra de care dam dovada trecand prin asa mare incercare, dar de fapt Mana Celui Atotputernic ne ocroteste si de multe ori i se face mila de noi si ne vindeca parandu-i rau de tot raul care ni s-a facut.
Este Dumnezeu sadic?

Ieremia 31:28 Şi cum am vegheat asupra lor ca să-i smulg, să-i tai, să-i dărâm, să-i nimicesc şi să le fac rău, tot aşa voi veghea asupra lor că să-i zidesc şi să-i sădesc, zice Domnul.”
Marturie de Pavel Valeria

Mierea si scortisoara impreuna fac minuni :))

CADEREA PARULUI

¬ Cei care au probleme de caderea parului sau calvitie pot aplica pe par o pasta alcatuita din ulei de masline fierbinte, o lingura de miere, o lingurita de scortisoara pudra, inainte de baie, lasand-o sa actioneze aproximativ 15 minute, dupa care se spala parul.
¬ S-a demonstrat ca remediul este eficient si daca se pastreaza timp de 5 minute..

INFECTII URINARE

¬ Luati doua linguri de scortisoara pudra si o lingurita de miere intr-un pahar de apa calduta si beti. Distruge toti germenii din vezica urinara.


COLESTEROL

¬ Doua linguri de miere si trei lingurite de scortisoara pudra, amestecate cu 450 ml.. de ceai, daca sunt administrate unui pacient care are colesterolul mare, vor reduce nivelul colesterolului din sange cu 10% in interval de 2 ore.
¬ Ca si in cazul pacientilor cu artrita, daca remediul se administreaza de 3 ori pe zi, reduce nivelul colesterolului.
¬ Conform unei informatii publicate intr-o revista medicala, mierea in stare pura consumata zilnic impreuna cu mancarea inlatura problemele de colesterol.


RACELI 

¬ Cei care sufera de raceli normale sau severe ar trebui sa ia o lingura de miere calduta cu 1/4 lingurita de scortisoara pudra timp de 3 zile.
¬ Acest remediu vindeca majoritatea cazurilor de tuse cronica, raceala si curata sinusurile.

DERANJAMENTE STOMACALE

¬ Mierea cu scortisoara pudra vindeca durerile de stomac si indeparteaza ulcerele stomacale de la radacina.
¬ BALONARE : In conformitate cu studiile efectuate in India si Japonia, s-a descoperit ca mierea, in combinatie cu scortisoara pudra, ajuta si indeparteaza balonarea si durerile de stomac.


BOLI CARDIOVASCULARE

¬ Faceti o pasta din miere si scortisoara pudra. Ungeti pe paine sau umpleti clatitele cu aceasta pasta in loc de dulceata sau gem si mancati cu regularitate la micul dejun.
¬ Reduce colesterolul din artere si salveaza pacientul de riscul unui atac de cord.
¬ Pentru cei care au suferit deja un atac de cord, urmati acest remediu zilnic, pentru a preveni aparitia unui alt atac.
¬ Consumul cu regularitate al produsului de mai sus reduce dispneea si intareste ritmul cardiac.
¬ In America si Canada , mai multe spitale si-au tratat pacientii cu succes, cand au descoperit ca arterele si venele isi pierd flexibilitatea si tind sa se astupe. Mierea si scortisoara imbunatatesc circulatia sanguina.

SISTEMUL IMUNITAR

¬ Utilizarea zilnica a scortisoarei pudra intareste sistemul imunitar si protejeaza organismul impotriva bacteriilor si atacurilor virale.
¬ Oamenii de stiinta au descoperit ca mierea contine diferite vitamine si fier in cantitati mari.
¬ Consumul regulat de miere intareste corpusculii celulari ai leucocitelor care combat bacteriile si afectiunile virale.

INDIGESTIE

¬ Scortisoara pudra presarata peste 2 linguri de miere administrate inainte de masa, inlatura aciditatea si ajuta la digestia celor mai grele mancaruri.

GRIPA

¬ Un om de stiinta din Spania a demonstrat ca mierea contine un ingredient natural care omoara germenii de gripa, salvand pacientul de la imbolnavire.

LONGEVITATE

¬ Ceaiul cu miere si scortisoara, consumat cu regularitate, incetineste efectele imbatranirii.
¬ Pentru ceai, puneti la fiert 4 linguri de miere, 1 lingura de scortisoara pudra si 3 cani de apa.
¬ Beti 1/4 de cana, de 3 pana la 4 ori pe zi. Va pastreaza pielea sanatoasa si fina si incetineste efectele imbatranirii.
¬ De asemenea, creste speranta de viata, va veti simti mult mai tanar(a) !

ACNEE

¬ Formati o pasta din trei linguri de miere si o lingurita de scortisoara pudra. Aplicati aceasta pasta peste cosuri seara inainte de culcare si spalati-o cu apa calduta, in dimineata urmatoare. Daca tratamentul se aplica timp de doua saptamani, va inlatura cosurile de la radacina.

INFECTII  ALE  PIELII

¬ Eczemele, herpesul si toate tipurile de infectii ale pielii se vindeca prin aplicarea unei combinatii de miere si scortisoara pudra pe partile afectate.

CURE DE SLABIRE

¬ In fiecare dimineata pe stomacul gol, cu o jumatate de ora inainte de micul dejun si seara inainte de culcare, beti miere si scortisoara pudra fierte intr-o cana de apa.
¬ Daca se administreaza in mod regulat, acest remediu duce la reducerea greutatii chiar si a celor mai obeze persoane.
¬ De asemenea, administrarea cu regularitate a acestui remediu previne depunerea de grasimi in organism, chiar daca persoana respectiva consuma o dieta hipercalorica.


Mod de pregatire

Reteta de mare ajutor in lupta cu kilogramele in plus este foarte simplu de preparat; aveti nevoie numai de miere, scortisoara si apa fierbinte.

Pasul 1 – 1 lingurita cu miere si 1/2 lingurita cu scortisoara se amesteca intr-un recipient, dupa care se pune apa (aproximativ o cana)

Pasul 2 – Amestecul se pune la fiert, iar dupa ce a dat in clocot se imparte in 2 portii egale.

Pasul 3 – Una dintre aceste porti va fi consumata dimineata, pe stomacul gol, iar cea de-a doua seara, inainte de culcare.

Pasul 4 – In cazul persoanelor care sufera de alergii sezoniere, folosind mierea in aceasta combinatie ajuta la atenuarea simptomelor alergice.
Mierea contine polen din plante si flori folosite de albine la fabricarea acesteia. Prin ingerare mierea va actiona ca un rapel imunitar, reducand astfel alergiile la flori si plante.

Pasul 5 – Pentru mai mult gust si savoarea se recomanda achizitionarea de scortisoara proaspata... odata gustata scortisoara proaspata veti uita de cea din comert care are gust de carton.

Partizanii acestei diete recomanda adaugarea unei lingurite de miere in amestec, chiar inainte de a fi consumat, pentru a beneficia de substantele nutritive continute. Se estimeaza ca aceasta dieta ajuta la pierderea a 2 kilograme saptamanal, fara alte modificari ale dietei.

sursa  http://www.sfatulmedicului.ro/


CANCER

¬ Studii recente efectuate in Japonia si Australia au aratat ca s-au tratat cu succes cazuri de cancer stomacal si osos.
¬ Pacientii diagnosticati cu aceste tipuri de cancer ar trebui sa ia zilnic o lingura de miere cu o lingurita de scortisoara pudra timp de o luna, de 3 ori pe zi si sa continue tratamentul prescris de oncolog. Nu strica!


OBOSEALA

¬ Studii recente au aratat ca continutul de zahar din miere este mai degraba folositor si nicidecum daunator vitalitatii organismului.
¬ Persoanele de varsta a treia care consuma miere si scortisoara, in parti egale, au mai multa vitalitate si flexibilitate.
¬ Dr. Milton, care a efectuat studii aprofundate in acest subiect, spune ca o jumatate de lingura de miere intr-un pahar cu apa, presarat cu pudra de scortisoara consumata zilnic, dimineata dupa ce ne spalam pe dinti, si din nou dupa amiaza in jurul orei 3.00 atunci cand vioiciunea organismului este in scadere, duce la imbunatatirea vitalitatii organismului, in interval de o saptamana.
 
sursa http://maiexistaosansa.blogspot.ro/

SCHIMBAREA VIZAVI DE ANOTIMPURI Omul inainte de a se intoarte la Dumnezeu Este ca un pom in iarna. Este uscat, neroditor si ai spune ca este...