duminică, 1 iulie 2012

Scrisori catre Dumnezeu

Cum sa iertam si cum asteptam sa fim iertati


Doi frati sau certat rau de tot si nu voiau sa lase niciunul de la el. Seara tatal lor i-a chemat si le-a zis:
- Nu se poate sa va culcati suparati unul pe altul, trebuie sa va iertati. Daca la noapte vine Domnul Isus si va gaseste certati o sa va lase aici. Ia sa vad cum va cereti iertare unul altuia. Vrand, nevrand s-au privit fata in fata si si-au cerut iertare. Dupa ce s-au asezat in pat si lumina s-a stins unul dintre ei spune:
- Acum te-am iertat ca a spus tata, dar daca la noapte nu vine Domnul Isus, maine iti arat eu tie ....
 

Atunci cand copilasi mei erau mici si se mai certau ii puneam sa stea fata in fata si indiferent care era mai vinovat le porunceam sa-si ceara iertare. Era foarte greu pentru ei, dar odata ce rosteau: "Iarta-ma!" se vedea o schimbare pe fetisoarele lor si in coltul guritelor lor se infiripa un zambet. Iar cand ziceam: "Acum imbratisati-va!" sau "Sarutati-va!" izbucneu in hohote de ras si uitau totul. Nu am sa uit niciodata expresiile fetisoarelor lor incepand de la asprimea incapatanarii pana la seninatatea si stralucirea ochisorilor lor de la sfarsit. eu am invatat multe de la ei.

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...