luni, 19 decembrie 2011

,,Voi aveti totul deplin in EL (ISUS CHRISTOS) care este capul oricarei domnii si stapiniri. Coloseni 2-10.

Mihai Ciritel

In "Declaratia de independenta" conceputa de Thomas Jefferson si adoptata la 4 Iulie 1776 la Philadelphia exista urmatorul paragraf: Consideram ca adevaruri graitoare faptul ca toti oamenii s-au nascut egali, ca sint inzestrati de catre CREATOR cu anumite drepturi inalienabile; ca printre acestea se enumera: 1)Dreptul la viata; 2)dreptul la libertate: 3)dreptul la fericire. Citind aceste rinduri, gindurile s-au indreptat intradevar bine spre; VIATA, LIBERTATE si FERICIRE. Toate aceste lucruri le promite MINTUITORUL ISUS si care nu sint numai trecatoare sau de o clipa cum zice scriptura ci ele sint vesnice pentru toti acei ce cred si se incred in EL si in spusele MINTUITORULUI. Nu uita! Fiecare om are dreptul la viata de aici dar si la viata vesnica.
Fiindca atit de mult a iubit DUMNEZEU lumea ca a dat pe singurul sau fiu pentruca oricine crede in EL sa nu piara ci sa aiba VIATA VESNICA.Ioan 3-16. Tot in Ioan 17-3 zice: Si VIATA VESNICA este aceasta:sa"TE cunoasca pe TINE singurul DUMNEZEU adevarat,si pe ISUS CHRISTOS"pe care L-ai trimis TU. Ce mare simplietate in aceste cuvinte si cit de complicata este VIATA VESNICA pentru cei ce rastalmacesc scripturile. Si cit de multi dumnezei gasesti in unele locasuri de inchinare. Numai cine crede in FIUL lui DUMNEZEU are VIATA VESNICA. Ioan 3-36. Fiecare om are dreptul la libertate se spunea in acel citat. Si eu mi-am dorit sa fiu un om liber si cind eram in Rominia ascultam povestile si minciunile europei libere si credeam ca daca voi ajunge in occident voi fi un om liber. M-am inselat n-a fost asa. Toata viata, omul este dependent de unul dintre cei doi stapini: Unul este DUMNEZEU creatorul cerului si al pamintului,  altul este dumnezeul tolerat daca vreti asa ca sa intelegeti si el este diavolul. Fiecare om de pe pamint depinde de unul din cei doi. Nu esti liber. Scriptura spune prin ISUS CHRISTOS: Daca ramineti in CUVINTUL MEU, sinteti in adevar liberi (ucenicii MEI): veti cunoaste adevarul, si adevarul va va face liberi. Cind DOMNUL a fost dus in fata dragatorului Pilat acesta i-a zis: Atunci un IMPARAT tot esti! I-a zis Pilat. "DA" ,a raspuns ISUS. EU sint imparat. EU pentru aceasta m-am nascut si am venit in lume, ca sa marturisesc despre"ADEVAR". Oricine este din adevar asculta glasul MEU. Pilat i-a zis: "CE ESTE ADEVARUL"?
O intrebare interesanta, nu-i asa? "ISUS este ADEVARUL".
Un ateu spunea unui crestin: Si daca ISUS nu-i ADEVARUL? Crestinul a raspuns: Atunci prefer sa ma despart de adevar dar sa ramin cu"ISUS". In citat se mai spunea: Fiecare om are dreptul la fericire. Dar vine intrebarea: Oare toti oamenii sint fericiti? Vai! Cit de multi in lumea aceasta sint nefericiti si stau departe de fericire pentruca o cauta acolo unde ea nu exista. DOMNUL ISUS spunea:"Ferice mai degraba de cei ce asculta CUVINTUL lui DUMNEZEU si-lm pazesc.Luca 11-28. Psalmistul spunea: Cit pentru mine,"FERICIREA MEA"este sa ma apropii de DUMNEZEU.Psalmul 73-28A. Iata trei lucruri de care fiecare om ar trebui sa se bucure ; VIATA VESNICA, LIBERTATe si FERICIRE.
Toate acestea oamenii le cauta in alt loc decit acolo unde le poate gasi pe toate. Tu care citesti aceste cuvinte nu mai obosi cautind in alta parte le poti gasi foarte usor intr-un singur loc:"LA ISUS CHRISTOS" EL ti le poate da pe toate. Vrei tu? Vino la EL.

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...