vineri, 7 octombrie 2011

FRUCTE CIUDATE

Fructe ciudate pe video.ele.ro

Conopidă portocaliu, violet şi verde, că oamenii de ştiinţă susţin ar putea fi mai sanatoasa pentru tine


Andrew Coker, un purtator de cuvant pentru compania Syngenta a plantelor - care este în curs de dezvoltare în cazul centralelor din Europa - a subliniat faptul că conopide colorate nu au fost rezultatul ingineriei genetice, dar a venit dupa zeci de ani de reproducere selectiva tradiţionale.

 http://www.dailymail.co.uk/news/article-514799/The-orange-purple-green-cauliflowers-scientists-claim-healthier-you.html#ixzz1a56ZwE7E
Ne intrebam adesea de ce nu ne raspunde Dumnezeu la rugaciuni. Vreau sa va spun ca Dumnezeu raspunde de fiecare data, la orice rugaciune, numai ca sunt cateva motive pentru care noi nu auzim raspunsul:
 - Suntem prea departe ca sa auzim ce ne spune.
 - Raspunsul este langa noi dar nu-l acceptam
 - Asteptam un raspuns afirmativ iar cel primit este negativ asa ca ne facem ca nu-l auzim
 Totusi este un motiv pentru care s-ar putea sa nu ne raspnda. Intrebam pe Dumnezeu doar asa sa nu se spuna ca am facut-o de capul nostru, dar noi ne-am si dat deja raspunsul si acum Dumnezeu nu are decat sa fie in asentimentul nostru.
Mai este un fel de "neraspuns" pe care multi dintre noi il practica. Cerem, cerem si cand a ajuns momentul sa primim ceea ce cerem, ostenim si ne tragem mana chiar in momentul in care raspunsul se indreapta spre noi. Aici ne asemanam cu niste copii razgaiati care batem cu piciorul atunci cand nu primim ceea ce ne dorim. ....

Mai este un motiv pentru care Dumnezeu nu asculta: “Dumnezeu n-ascultă pe păcătoşi; ci, dacă este cineva temător de Dumnezeu şi face voia Lui, pe acela îl ascultă” (Ioan 9:31) 
Si cea mai importanta masura a rugaciunii noastre este CREDINTA. "Şi, fără credinţă, este cu neputinţă să fim plăcuţi Lui! Căci cine se apropie de Dumnezeu trebuie să creadă că El este şi că răsplăteşte pe cei ce-L caută.

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...