miercuri, 21 septembrie 2011

Speranţa - Aş vrea să zbor HD (subtitles)

Căci eu sunt gata să fiu turnat ca o jertfă de băutură, şi clipa plecării mele este aproape. 2Tmotei 4:6
 Imi staruie o intrebare, de ceva vreme, in minte: "Sunt eu gata sa parasesc pamantul?"
Un gand ca un susur bland a venit la urechile mele si mi-a spus: "Daca ai timp sa te gandesti la asa ceva inseamna ca nu esti gata. Un lucrator adevarat in via Celui Vesnic nu pierde timpul cu asemenea intrebari, ci lucreaza pana in ultima clipa cu gandul ca prea putin a lucrat pentru Imparatul lui."


"Domnule doctor ne-ati pus multe intrebari azi. Eu as vrea sa va pun numai una singura. Sunteti sigur ca sunteti mantuit?" Dupa ce a incercat sa ocoleasca raspunsul, doctorul a admis ca nu era. Astfel ca Pavel l-a intrebat: "Ce-ar fi sa-mi dati voie sa va arat din Biblie cum puteti avea aceasta siguranta?" Doctorul i-a raspus: "Ma voi gandi la aceasta." A parasit cabinetul doctorului dar de fiecare data cand mergea la el, Pavel vorbea cu el despre mantuire. Dupa doi ani doctorul i-a spus in sfarsit: "Bine arata-mi cum pot sa stiu ca voi merge in cer." Era acum serios. "Este singurul om interesat de sufletul meu." - avea sa afirme mai tarziu doctorul.
Nu este de mirare ca atunci cand Pavel a murit, acelasi doctor a scris pe certificatul lui de deces cuvintele: "Gata de plecare."

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...