sâmbătă, 17 septembrie 2011

Surorile din Biserica Toflea - Asculta Doamne strigatele mele

Cum m-a vindecat Dumnezeu!

Toate aceste lucruri doar mâna Mea le-a făcut şi toate şi-au căpătat astfel fiinţa – zice Domnul. – Iată spre cine Îmi voi îndrepta privirile: spre cel ce suferă şi are duhul mâhnit, spre cel ce se teme de cuvântul Meu. Isaia 66:2
 Era in vara anului 2002. Sufeream in suflet si in trup, totul mi se parea coplesitor si peste puterea mea de a mai face vreun pas. Lipsurile materiale, prigoana din partea celor dragi si ispitele care se iveau la tot pasul mi se pareau suficiente pentru a mai indura si durerea trupeasca. De cativa ani sufeream de  litiaza biliara iar in urma acestei boli mi s-a imbolnavit si stomacul. A inceput sa am niste dureri groaznice de stomac. Am tras asa cam vreo doua luni sperand ca vor disparea, nu-mi permiteam o spitalizare sau un concediu medical pentru ca se apropia inceputul anului scolar iar eu aveam doi copii de trimis la scoala.
  Intr-o zi am inceput sa plang si coplesita peste masura de toata greutatea ce o simteam ca ma doboara, am cazut pe genunchi strigand la Domnul: "Doamne, nu ma plang de poverile pe care le duc si le duc cu bucurie dar daca ma imbolnavesc cum voi mai putea sa-mi intretin casa. Pe toate le duc dar durerea asta de stomac este prea mare, te rog daca este voia Ta sa o port si pe asta, te rog sa imi dai putere sa o pot indura iar daca nu este voia Ta te rog sa ma vindeci chiar acum?!" Am multumit si m-am ridicat, iar din acele clipe pana azi nu m-a mai durut stomacul desi cu trecerea anilor Dumnezeu a ingaduit peste mine si alte boli care au necesitat tratament medicamentos foarte tare.
 Cam dupa o luna de zile intr-o seara am simtit ca ma va paste o criza de fiara, ceea ce prevestea o noapte de chin si nesomn. Am ingenunchiat si am spus: "Doamne Dumnezeule, Tu Acela care m-ai vindecat de stomac, te rog sa ma vindeci si de ficat pentru ca eu stiu ca tu poti." Apoi m-am culcat. Dimneata cand m-am trezit nu numai ca nu facusem criza de fiara ci si simteam ca Dumnezeu s-a atins de mine. Cum? Nu pot sa va spun, dar cert este ca de atunci am putut sa mananc orice si nu am mai facut niciodata criza de fiara. Slavit sa fie Dumnezeu care este Medicul medicilor.
 Asa a lucrat Dumnezeu la fiinta mea si-I multumesc din toata inima.
Acum sunt iarasi in cuptorul Lui dar sunt mult mai calita si mai increzatoare in El, marit sa-I fie Numele in veci de veci.
Amin!
Căci El zice şi se face; porunceşte, şi ce porunceşte ia fiinţăPsalmii 33:9   

 

 👀Eram copil si imi amintesc cu groaza o intamplare care m-a marcat serios. Locuiam pe o strada care era perpendiculara cu calea ferata , s...